Sasmadár

Még mindig nem tudom, hogy miért írok blogot. Újabban azt veszem észre, hogy felülről mosolygok magamon, és közben írogatok.
Magamról, magamnak és néhány számomra fontos embernek, akik közül a legtöbben nem is tudnak a blog létezéséről.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Látogatók

Újrakezdés előtt

2010.06.06. 23:20 :: Sasmadar

Pénteki nap az újrakezdés jegyében telt el.

Reggel elbúcsúztunk Feritől, aki ha kis időre is, de nagyszerű vezetője volt az osztályunknak. Méltóképp szeretünk volna megköszönni a támogatását, ezért azt találtam ki, hogy a rendszeres bundáskenyeres csapat-reggelire meghívom őt is. A reggeli vidáman telt, amit egy sorszámozott és gravírozott piros vilmoskörte pálinkával koronáztunk meg; ezt közösen adtuk át. Azt hiszem, hogy nemcsak megleptük, de egy picit sikerült meg is hatnunk Ferit – és ez jó érzés.

FeriWell Message

Délelőtt Teó ballagott el az óvodából. Búcsúzásul minden gyerekről adtak egy személyes jellemzést. Teónak a lazaságát és az eszességét emelték ki. A képek visszaigazolják a jellemzésének pontosságát.

Teo - Farewell to the kindergarden

Az ebédet egy kedves, ismeretlen ismerőssel költöttem el. Érdekes beszélgetés volt, néhány olyan tanulsággal, ami a búcsú és újrakezdés körforgásához kapcsolódik.

Este pedig az egyik munkatársam búcsúztatóján voltam. Nagyon jól éreztem magam; azért is, mert a parti nem az elválásról szólt, hanem inkább a változásból fakadó új lehetőségekről. A kapcsolat pedig - tudom - nem szűnik meg egyik pillanatról a másikra.

">Heni - Farewell party

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sasmadar.blog.hu/api/trackback/id/tr142062517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása