Sasmadár

Még mindig nem tudom, hogy miért írok blogot. Újabban azt veszem észre, hogy felülről mosolygok magamon, és közben írogatok.
Magamról, magamnak és néhány számomra fontos embernek, akik közül a legtöbben nem is tudnak a blog létezéséről.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Látogatók

Szombatok

2010.10.20. 07:45 :: Sasmadar

Furcsák, érdekesek a szombatok. Rendszeresen a fiúkkal vagyok; tanulunk, sportolunk, szórakozunk. Jó dolog velük lenni, nevetni és helyenként megszenvedni a tanulás, vagy éppen sportolás kihívásait. Nekem sokat ad, de szerintem nekik is. Vagy legalább is remélem, hogy majd így emlékeznek rá.

Szeptember végén, az utolsó melegebb szombati nap a Széchényi fürdőben jártunk – késő őszi napsugár melegítette az arcunkat, ahogy ültünk a termálvízben és angolt tanultunk. Sajnos a könyvet beejtettem a vízbe, de komolyabb baja nem történt. Október elején a telken voltunk. Dió - amit gyűjteni lehet, fa - amire mászni lehet, kicsi ház - aminek a tetejére most fel lehet kapaszkodni, hogy a leveleket lesöpörjük, unokatestvérek - akikkel már rég találkoztunk, és akikkel jót lehet játszani. Levegő - ami nemcsak a tüdőt, de az agyat és gondolatokat is kitisztítja. Ritkán járunk ki, pedig átmos, feltölt és összetart.

SaturdaysSaturdaysSaturdays

Nem könnyű iskolásnak lenni, és különösen nehéz a szülőkkel együtt, azok összes búját-baját és elvárást elviselni. Keresem azt a pontot, ahol a tanulás, játék, pihenés még elfogadható egyensúlyban van. Nem könnyű szülőnek lenni sem. Nagyon sok türelem, kitartás és hit kell hozzá. Hit, hogy az erőfeszítések célba érnek, és hogy a srácok által jobb lesz ez a világ. Mint ahogy abban is hinni akarok, hogy ehhez a célhoz, ha csak kis mértékben, de én is hozzájárulok.

Most szombaton futni voltunk a Szigeten. Illetve én futottam, Teó kerékpározott, Máté pedig görkorcsolyázott. Szokásos 5,3 km, nem hosszú, de a fiúknak épp elég ahhoz, hogy kellemesen elfáradjanak. Közben „A walesi bárdok”-at tanultuk. Egy középkorú biciklista hölgy sokáig haladt velünk és hallgatta, ahogy a két fiú felválta szavalja a versszakokat, miközben az apjuk lihegve fut előttük. Amikor végül elhagyott minket, én is és ő is mosolyogva néztünk egymásra.

Sport

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sasmadar.blog.hu/api/trackback/id/tr692385554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása