Sasmadár

Még mindig nem tudom, hogy miért írok blogot. Újabban azt veszem észre, hogy felülről mosolygok magamon, és közben írogatok.
Magamról, magamnak és néhány számomra fontos embernek, akik közül a legtöbben nem is tudnak a blog létezéséről.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Látogatók

Futás és menekülés, kösz jól vagyok

2010.05.26. 13:47 :: Sasmadar

Nem panaszkodhatom, eseményekkel teli hetem volt.

A keddi futás szuper volt, dinamikusan vettem a 9,7km-t. Annak ellenére, hogy kissé groteszk módon oda és vissza irányban is folyamatosan a szembeszél hatását éreztem.

Szerdán végre megünnepeltük a múlt pénzügyi év sikeres lezárást. Gokartozni voltunk, és nagyon jól éreztem magam. Ötödiknél jobb helyet ugyan nem tudtam elérni, ami alapvetően annak volt köszönhető, hogy jobban élveztem a gyors kanyarokban való kicsúszás izgalmát, mint hogy az időre optimalizáljak. Volt egy erősebb kisodródásom is, és azt hiszem komolyabban sérülhetett az egyik bordám, mert néhány napig még az egyszerű levegővétel is fájdalmat okozott.

Csütörtök és péntek már abszolút csúcson járt. Mindkét nap egyszerre több helyen is jelenésem lett volna. Ráckevén egy két napos tréningre kaptam meghívást. Csütörtök este egy számomra fontos – és általam javasolt időpont szerint megszervezett – megbeszélésem volt Pesten. Péntekre és szombatra pedig Alsóörsön volt vezetői megbeszélésünk szervezve.
Aztán szép lassan lehiggadtam – kell a fenének ennyi program egyszerre és nem akarok tovább menekülni. Szóval, csütörtök este kihagytam a pesti megbeszélést és elmentem futni.

Ráckeve

Kicsit fújt a szél és szemerkélt az eső. Nem nagyon, épp csak annyira hogy a 40 perc végére teljesen elázzam. Lassan hozzászokom és egyáltalán nem zavar; viszont közben kiválóan át tudom gondolni a helyzetet. Futás közben minden olyan egyszerűnek tűnik. Utána szaunáztam, beszélgettünk a többiekkel, majd vacsora helyett úsztam egy félórát.

Az éjszaka zavarosan telt. Először azt hittem vihar van, aztán lassan ráébredtem, hogy Géza, akivel a szobát osztottam meg, mennydörög :). Egy darabig hánykolódtam, aztán iPOD a fülbe és zenével álomba ringattam magam. Innentől már csak a nagyobb horkantásokra riadtam fel.
Reggel korán keltem, és elmentem úszni egy órát. Szauna, majd reggeli és remekül éreztem magam.
A tréning különben szuper volt – a hallottak érdekesen rezonáltak a bennem zajló káoszra.

Délután elkezdtem gondolkodni, hogy mi lenne, ha kihagynám az alsóőrsi programot is. Ha lassulni akarsz, akkor tudj nemet mondani, akár egy vonzó eseményre is. Motorral voltam, mindent bepakoltam, ami a plusz két balatoni naphoz kellett. Aztán egy hirtelen elhatározással lemondtam a részvételemet. Féligazságokra hivatkozva. Az elázás ugyanis nem zavart volna, általában a komoly zivatar el szokott kerülni.

Talán ennek a csúsztatásnak is köszönhető, hogy hazafele menet irgalmatlanul eláztam. Dunavarsánytól 10 km-en át szabályszerűen leszakadt az ég. Az első néhány perc után – azt követően, hogy az alsóruházatom is teljesen átázott – már nem zavart. Sőt volt valami kifejezett bája, ahogy az elemek tombolás között motoroztam.

A hetet a közös margitszigeti futással zártuk. A fiúk jól bírták, büszke vagyok rájuk.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sasmadar.blog.hu/api/trackback/id/tr32032840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bubujka 2010.05.27. 14:02:10

tudtam én, hogy csak kamuzol
süti beállítások módosítása