Sasmadár

Még mindig nem tudom, hogy miért írok blogot. Újabban azt veszem észre, hogy felülről mosolygok magamon, és közben írogatok.
Magamról, magamnak és néhány számomra fontos embernek, akik közül a legtöbben nem is tudnak a blog létezéséről.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Látogatók

Méregtelenítés – Harmadik nap

2012.04.21. 19:25 :: Sasmadar

Onnan kezdtem, hogy a péntek este elég önsanyargató módon zárult. Istvánnal egy céges projectzáró partira voltunk hivatalosak. Rengeteg finom ennivaló, sütemények, májpástétom és remek italok. Mi ásványvizet és két pohár 100% narancslét fogyasztottunk. Mellette pedig magyarázkodtuk, hogy miért is vagyunk ennyire visszafogottak. Nem bonyolítom, keserves volt. Fél tizenegykor leléptem…

Másnap reggel, azaz ma szombaton kipihenten és frissen ébredtem. A szédelgés és a fejemben lévő nyomás elmúlt. Könnyen megálltam, hogy ne kóstoljam meg a fiúk reggelijét és jókedvűen mentünk munkába, illetve iskolába. Na igen, ma szombaton munkanap van.

Breakfast - extended

Amint látszik is, ma bővítettük a napi ételmennyiséget. István vett egy adag zöldfű italport és himalája sót. Ezek a tisztítóhatás fokozására valók.

Szombat ellenére igen sok munka volt, szóval ezért a bejegyzést este írom. De a kép reggeli és jól érzékelteti, hogy még mindig vidámak vagyunk.
Éljen a méregtelenítés.

Daily food

Hozzá kell tennem, hogy szaglásom érzékenyebb lett. Messziről megérzem, hogy az iroda melyik szintjén melegítik az ételt. A tompa éhséget ki lehet bírni, de hihetetlenül hiányzanak az ízek. Így aztán, minden apró illat, feleleveníti az ételek ízét, ami megint csak hatalmas kísértés.

Még 7 nap, ja és persze a mai…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sasmadar.blog.hu/api/trackback/id/tr384465336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása