Sasmadár

Még mindig nem tudom, hogy miért írok blogot. Újabban azt veszem észre, hogy felülről mosolygok magamon, és közben írogatok.
Magamról, magamnak és néhány számomra fontos embernek, akik közül a legtöbben nem is tudnak a blog létezéséről.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Látogatók

Nepál – Útitársak

2012.04.01. 23:39 :: Sasmadar

Kis csapatunk 5 főből állott. 2 héten keresztül voltunk együtt jóban és rosszban. Más választásunk nem volt, minthogy erre a kis időre megtaláljuk a közös hangot – egyfajta reality show.

Team of 5

Érdekes összetételű csapat, furcsa dinamikával. Nyilvánvalóan mindannyiunknak meg van a – jó értelemben vett – kisebb, nagyobb beütése, már csak abból fakadóan, hogy a világ végére készültünk indulni. Jobban mondva a világtetejére. Sőt, ha ennél is pontosabb akarok lenni, négyen a világtetejének a lábához és Andi (Rambo Lady), azonban egy kis túrát is bevállalt a hegyekbe. Egy kicsit irigyeltem, mert engem is vonzott a Himalája, de némi elmélyülés után úgy döntöttem, hogy most a spirituálisabb vonalat követem.

Andi hihetetlenül jó fej. A kecses mozgás és kedves beszéd egy kemény, öntudatos, célorientált nőt takar, aki egyedül vág majd neki a magaslatoknak. Ügyesen megtalálja, hogy miként lehet lekezelni az egyes tüskéket, élvezettel figyeltem ahogy csinálja.

Ria (Anyu) gyógyszertárban dolgozik. Ez számomra komoly segítségnek bizonyult, de erről majd később. Valószínűleg a munkájából fakadóan számára a legsokkolóbb a kosz, piszok és az alapvető higiénia gyakori hiánya. Ez az elején komoly küzdelmet jelentett neki, a második hét végére azonban már rajta is erős változásokat indukál Nepál. Segítőkész és odafigyel másokra.

Csapatunk harmadik női tagja, Kriszta. Keresi a helyét a világban – küzd magával, hogy megtalálja a harmóniáját és a boldogságát. Legalább is ahogy én látom. Becsülöm ezért és kívánom neki, hogy minél előbb elérje célját.

Tamással, akit pillanatok alatt elneveztem kis Buddhának, jól ki jövök. Gyógyítással foglalkozik. Sok közös van bennünk, bár nem ugyanazt az utat járjuk. Mindketten keressük a minőségi időt és törekszünk élvezni az életet, miközben próbálunk kilábalni életünk jelenlegi válságából. Még nem tudom, hogy mit kell tőle megtanulnom, vele még lesz dolgom a közeljövőben.

…és végül itt vagyok én. Érdekes lenne tudni, hogy ez alatt a két hét alatt milyennek láttak engemet a többiek. ...es persze teszem fel a kérdést magamnak, hogy én talán továbbra is csak menekülök? Miközben persze „felülről mosolygok magamon és magamra, és néha írogatok”.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sasmadar.blog.hu/api/trackback/id/tr964355548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andul · http://sokia.try.hu/ 2012.04.05. 22:48:54

há, Sasmadi!

lehessen már megoszttni facebookon is ezeket a cikkeket! vagy direkt nem lehet?

Andul · http://sokia.try.hu/ 2012.04.05. 22:48:55

hát! hallod!

ezt nem is vette észre :-)

Sasmadar 2012.04.05. 23:00:40

@Andul: nyugodatm megoszthatod, vagy mire gondolsz?

Sasmadar 2012.04.05. 23:05:58

@Andul: Ja, megtaláltam, hogy mire gondoltál és bekapcsoltam a megosztás gombot. Nem is tudtam eddig, hogy van ilyen.
süti beállítások módosítása